WEBSHOP DOOR GOOGLE SHOPPING

Google shopping is een online marketing concept van ja je raad het al, Google zelf. Je kan Google shopping zien als het vergelijkingsprogramma van Google, maar ook als het advertentieprogramma.

Bij het vergelijkingsprogramma kunnen de bezoekers het product dat ze nodig hebben zoeken, Google maakt dan zelf een selectie van dat product en dan komen er van verschillende verkopers het desbetreffende product omhoog. Zo kan de bezoeker zelf vergelijken bij welke verkoper ze het product willen kopen.

Bij het advertentieprogramma komen beoordelingen van vorige kopers omhoog, de beschikbaarheid, prijs en meer. De advertenties verschijnen bij relevante zoekopdrachten van de koper. Google shopping is een betaalde manier van adverteren, ze gebruiken CPC (betalen per klik).

Online Infinity is een online marketing bureau dat erg veel ervaring heeft in deze online marketing strategie. Zij kunnen jou alles vertellen over deze online marketing strategie en kunnen al jouw vragen beantwoorden. Je kan Online Infinity bereiken door naar hun website te gaan, dan kan je ze bellen of mailen, wat jij het fijnst vindt!

Voordelen Google shopping: 

  • Meetbaar
  • Controleren
  • Extra verkoopkanaal
  • Groter vindbaarheid bereik

Klinkt Google shopping aantrekkelijk voor jouw onderneming of ben je gewoon nieuwsgierig naar hoe Google shopping in zijn werking gaat? Twijfel dan niet om hier onderzoek naar te doen.

online marketing bureau rotterdam